Nejnovější recenze ze sekce Stativové hlavy
- bytelnost,
- jednoduché ovládání,
- v nastavené poloze drží,
- nemění polohu
- uvolnění upínací destičky by bylo lepší páčkou než šroubováním,jinak nic
Výrobek doporučuji,cena dostupná,bytelnost velká,v nastavené poloze se kloub nehne ani pod větším zatížením,pohotová hlava
- velmi profesionální přístup k zákazníkovi,
- solidní ceny,
- dokáží poradit,
- mají přehled o skvělých produktech
produkt je velmi užitečný, zejména při sportovních snímcích
- Plně vyhovuje na běžné focení.
Pokud nefotíte každý den 8 hodin, není důvod kupovat hlavu 5 až 10 krát dražší.
- solidní zpracování
- za ty peníze nic
za rozumné peníze hodně muziky
- Vysoce kvalitní zpracování i ovládání
Dobrá koupě
- dobrá cena, nosnost,
- velmi podobné hlavice šroubů pro jednotlivé funkce, asi to chce více fotit a cvičit aby člověk napoprvé povoloval a utahoval ten správný,
- prakticky nepoužitelná vodováha
dobrá, levná celkem lehká hlava s dobrou nosností a po při prvním focení i pevným uchycením
Splňuje mé požadavky. Lehká snadná manipulace
- úžasná manipulace!
- snad jen, že se mi protáčí to kolečko dole u hlavy, nejde mi tak ručně více utáhnout, ale to není zas tak velký problém...
super mám monfroto stativ
- Vynikající zpracování, chování i manipulace.
- Pokud bych chtěl něco vytknout tak je snad, že pokud hlavu zamknete proti nechtěnému otočení i přez to s ní lze otáčet i když je pravda, že musíte pokužít sílu.
Luxusní zboží.
- cena/výkon
- komfortem nestačí na dražší modely, ale to jsem čekal
- poměrně malý rozsah přítlaku na kulový kloub - šroub má krátký závit při úplném uvolnění hrozí vypadnutí
Provedení odpovídá ceně, pro moji potřebu dostatečné
- -přesná
- -dobře se ovládá
- -aretace 90 stupňů
- -zatím nic
vynikajíci kulová hlava
- dobrý do zátěže 5 kg
za poloviční cenu výborná věc
- ideální pro amatérské filmování
- Lze používatz i na fotografii
- nenašel jsem proti
ideální poměr cena/výkon
- Rychlá manipulace.
- Poměrně velká a těžká.
Chtěl jsem si vyzkoušet joystikovou hlavu. Splnila očekávání hlavně v rychlé manipulaci.
Jsem naprosto spokojen
- Hlavu jsem zatim v praxi nevyzkousel, ale zpracovani je na vysoke urovni. Hlava pusobi velice bytelne ( celokovova ) a bezproblemu na ni lze upevnit i Nikon D3s.
- V baleni jsou i dve nahradni liziny.
- Na aretacni srouby je treba pouzit minci, nebo sroubovak, ale to ja osobne preziju.
Osobne jsem zatim spokojen, nakupu nelituji.
- snadná manipulace
Doporučuji všem. K tomu jsem si koupila stativ Manfrotto 055XPROB. S oběma produkty jsem maximálně spokojena.
- Funguje dobře nezávisle na teplotě.
- Nemá problém ani s těžší výbavou (3KG).
- Cena.
- Pojistka destičky proti vypadnutí.
- Klíč na šroub destičky by se hodil, ruční utahování nestačí.
- Horizontalní (panorama) otáčení má velkou tuhost - neseřiditelnou.
Hlavu mohu doporučit, po zatím několikadenním provozu je lepší i než značkové kulové hlavy v trochu vyšší cenové hladině.
- robustnost
- stupnice pro panoramatické snímky
- friction knoflík
- pojistka
- "přesazení" knoflíků
- mírná vůle destičky (po utažení zmizí)
Výborná kulová hlava, kterou jsem zatím ozkoušel s Nikonem D700 s battery packem. Ale bohužel zatím nemohu posoudit pevnost s dlouhým objektivem.
Zpracování je pěkné, robustní. Kulová hlava dává mírný odpor i při úplném povolení friction kolečka. Knoflíky se navíc dají přesadit (pokud v utaženém stavu vyjde například dolů a vám to nevyhovuje, povytáhnete ho a přesadíte tam, je to pro vás příjemnější.
Jedinou výtku mám k zámku RC2 destičky, která po zacvaknutí má mírnou vůli. Pokud ale šedivou páčku přitáhneme, problém zmizí, takže se nejedná o nic zásadního.
- výborné ovládání
- kvalitní kovové provedení (krom ovládacích páček)
- upínací destička
- může chybět libela na hlavě pro panorámování, avšak není kam ji umístit
Kulová hlava umožňuje krom variabilního nastavení a panorámování, také volný pohyb a především ovládání fotoaparátu bez omezení, zatímco je stále podepřený stativem. Hlava je robustní celokovová, poskytuje dobrou oporu. Rychloupínací destička se sama zajití po zasunutí do sáněk. Pojistka proti odpojení fotoaparátu zabrání případné nehodě.